Celelalte două spații operate de Commons au câștigat deja popularitate în rândul companiilor mici și mijlocii din București, găzduind în prezent peste 250 de membri. Printre clienții rețelei se numără companii precum: Flixbus, Glami, VICE, Avison Young, Plannable, Typing DNA, Lummetry, Founders Factory dar si organizații non-profit precum Camera de Comerț Româno-Britanică.

Commons Băneasa își propune să vină în întâmpinarea nevoilor companiilor și antreprenorilor care își desfășoară activitatea în zona de nord a capitalei și sunt în căutarea unui mediu de lucru dinamic, cu un design modern și adaptabil nevoilor lor. 

,,Ne bucurăm de creșterea frumoasă pe care am avut-o în București și suntem mândri să găzduim unele dintre cele mai inovatoare și creative companii și startup-uri din România. Suntem dedicați ca și în continuare să oferim un mediu de lucru în care companiile să înflorească și avem ca obiectiv să creștem comunitatea la peste 500 de membri pana la începutul anului viitor’’ a spus David Canta, co-fondator Commons. 

Cu o suprafață de 1200 de metri pătrați, spațiul poate acomoda până la 200 noi membri, în zona dedicată birourilor de tip hot desk și birouri private. Odată cu lansarea Commons Băneasa, suprafața totală de birouri operate de Commons în București va depăși 4000 de metri pătrați.

Asemănător celorlalte spații pe care Commons le gestionează în capitală, prețul unui birou începe de la 190 de euro/ persoană și poate ajunge până la 300 de euro/ persoană. Commons Băneasa se află la 3 minute de Băneasa Shopping Mall, 20 de minute de centrul orașului având inclus transport zilnic gratuit cu shuttle bus de la stația de metrou Piața Charles de Gaulle.

Commons este o rețea de spații de coworking cu o comunitate vibrantă, formată din antreprenori și freelanceri din diverse domenii de activitate dar si business-uri enterprise în diferite stadii de dezvoltare. (sursa: Commons)