Printre companiile care au sediul aici se numără DrReaddy’s Pharma, Confrasilvas, Stratulat, dar și TechVentures Bank, care pe lângă spațiul de birouri din clădire, a implementat la parterul One Herăstrău Office un concept original de unitate bancară, împreună cu un binecunoscutul lanț de cafenele TED'S Coffee, care îmbină atmosfera business cu cea relaxantă.

„Clădirea One Herăstrău Office a intrat în portofoliul nostru de birouri în anul 2020, iar prin închirierea completă a spațiilor sale de lucru moderne și certificate, aceasta și-a crescut valoarea de piață, contribuind la strategia companiei noastre în privința creșterii veniturilor provenite din închiriere. Companiile care au acum sediul în această clădire activează în domenii precum avocatură, financiar, dar și transport sau inginierie și sunt companii care au ales să acorde o atenție sporită spațiului în care își desfășoară activitatea zilnică”, spune Mihai Păduroiu, CEO Office Division One United Properties.

Clădirea de birouri One Herăstrău Office are 7 etaje și locuri de parcare distribuite pe 3 etaje subterane. Clădirea este în curs de certificare LEED Gold – sistemul riguros de certificare a construcţiilor sustenabile, bazat pe criterii ca eficienţa energetică, reducerea consumului de apă, a emisiilor de dioxid de carbon, îmbunătăţirea calităţii aerului în interiorul clădirilor. De asemenea, clădirea beneficiază de o soluție inovatoare cu panouri fotovoltaice integrate în fațadă și pe acoperiș, care contribuie la reducerea substanțială a consumului de energie, o soluție de climatizare cu tavan radiant, dar și o înălțime utilă superioară de minimum 3 m, toate aceste elemente oferind o experiență deosebită utilizatorului final. Situată pe strada Daniel Danielopolu, dezvoltarea oferă prin localizarea sa acces facil prin toate mijloacele de transport, iar în apropiere se află puncte importante de interes din oraș, precum și Parcul și Lacul Herăstrău, dar și dezvoltările rezidențiale One Herăstrău Towers şi One Herăstrău Vista.

Portofoliul office actual al companiei include 101.000 mp de spații de birouri și include One Tower, One Cotroceni Park Office Faza 1, One Herăstrău Office și One North Gate, urmând să ajungă la o suprafață de 136.000 mp după livrarea One Cotroceni Park Office Faza 2.