Cladirea Armeneasca BC a fost data in folosinta la sfarsitul trimestrului doi din acest an.

„Cladirile de birouri de talie medie (3.500-5.000 mp) construite in ultimii ani in zona ultracentrala a Bucurestiului sunt apreciate de chiriasi pentru accesul facil pe care il ofera catre toate punctele cardinale ale Capitalei, pentru calitatea dotarilor si a finisajelor”, declara Alexandru Petrescu, manager al companiei imobiliare ESOP Consulting, prin intermediul careia s-au realizat tranzactiile.

Armeneasca BC a fost inaugurata in urma cu sase luni si are o suprafata totala inchiriabila de 3.385 mp. Constructia dispune de paza 24 ore, CCTV, sistem de prize date-voce, BMS, sprinklere, aport aer proaspat, centrala termica.

Acces Financial este o institutie financiara nebancara infiintata la inceputul anului 2007, dedicata finantarii societatilor mici si mijlocii din Romania prin oferirea unor alternative creditarii bancare.

 

Grant Thornton Romania a fost fondata in decembrie 2010 si face parte din grupul de companii Grant Thornton International Ltd, una din cele mai mari organizatii nonprofit, ce reuneste firme independente de contabilitate si consultanta. Serviciile sunt furnizate de firmele membre, ce opereaza in peste 100 de tari. (sursa: dailybusiness.ro)