”Prin intermediul InnovX - BCR Business Accelerator, ne propunem să le transmitem antreprenorilor români curajul și expertiza de care au nevoie pentru a-și atinge cele mai ambițioase obiective. Este un proces care implică împărtășirea ideilor, conectarea cu alți profesioniști, folosirea poveștilor lor ca sursă de inspirație și învățarea din experiența acestora. La Mindspace, am găsit un spațiu care le permite echipelor din programul nostru să se bucure de toate aceste beneficii și chiar mai mult decât atât”, spune Dani Dumitrescu, Unicorns Scout la InnovX.

”Suntem încântați să ne unim forțele cu Mindspace, să ne implicăm în comunitatea puternică de business pe care au creat-o în cele două spații din România și să completăm oferta lor cu noi servicii care să vină în sprijinul companiilor, să le ajute să se dezvolte și să se diferențieze pe o piață atât de dinamică. Spațiile de coworking creează un mediu unic pentru inovare, potrivit start-up-urilor, antreprenorilor și business-urilor în continuă dezvoltare”, spune René Schöb, Partner, Head of Tax & Legal la KPMG în Romania.

Mindspace operează spațiile de coworking în Globalworth Campus din Pipera și în Bucharest Tower Centre, aproape de Piața Victoriei. Operatorul a semnat parteneriate cu creditorul BCR și compania de servicii financiare KPMG pentru a oferi membrilor săi servicii bancare la costuri preferențiale oferite de BCR și consultanță gratuită de la KPMG.

Pe lângă accesul la săli de conferințe, cabine telefonice și evenimente de rețea, membrii Mindspace pot lucra, fără costuri suplimentare, în orice spațiu al companiei care operează în străinătate. Mindspace are peste 14.000 de membri în 13 orașe din 7 țări.

”Ne bucurăm să revoluționăm piața de coworking din România și am fost impresionați de feedback-ul primit până în acest moment”, declară Mike Hapoianu, General Manager al Mindspace în România. ”Credem că o experiență pozitivă a angajaților duce la rezultate de business mai bune, iar un rol important în asigurarea acesteia îl joacă diferitele tipuri de parteneriate și beneficii pe care le oferim membrilor noștri. Suntem încântați că aceste companii au ales să se alăture comunității Mindspace și, mai mult decât atât, că doresc să aducă un plus de valoare încă de la început. Așteptăm cu nerăbdare să vedem cum se va bucura comunitatea noastră de aceste noi oferte.” (sursa: start-up.ro)