CEE Tenant Advisors este o echipă de profesioniști în domeniul imobiliar care au cunoștințe și expertiză în întreaga Europă Centrală și de Est - fiecare consilier având mulți ani de experiență în consultanță imobiliară în țara sa de origine.

Aceștia reprezintă un grup mic, dar perfect format de specialiști, care acționează în interesul chiriașilor, lucrează pentru a înțelege, califica și defini împreună cu chiriașii nevoile lor viitoare de spațiu.

 

Compania se ocupă de trei piloni importanți în procesul de închiriere de birouri:

• Renegocierea contractului de închiriere

• Relocarea birourilor

• Design interior

 

Renegocierea contractului de închiriere:

O renegociere bună poate fi mai dificilă decât relocarea. Renegocierea unui contract de închiriere nu este doar o chestiune de condiții financiare, ci de foarte multe ori presupune și restabilirea contractului. Chiriașii ar trebui să fie atenți la obligațiile contractuale care au un impact direct asupra costurilor de ocupare, cum ar fi costurile de reintegrare, pe care reprezentanții chiriașilor le elimină de obicei în timpul renegocierii.” - spune Emmanuel Gluntz, CEE Tenant Advisor din Republica Cehă

Procesul de renegociere poate fi la fel de complex și laborios, precum negocierea contractului de la începutul închirierii. Momentul renegocierii reprezintă o oportunitate pentru companii de a-și reevalua poziția de chiriaș, de a ieși pe piața de birouri și de a folosi informațiile dobândite ca să renegocieze cât mai bine contractul de închiriere. Dacă vă poziționați drept o companie bine informată, care înțelege opțiunile pe care le are și evoluția nevoilor sale de business, puteți negocia un deal mai bun și primi astfel înapoi o parte din costurile de ocupare ", spune Themis Tolis, CEE Tenant Advisor din Romania.

 

Relocare birouri:

Asigurați-vă că biroul dvs. este potrivit. Multe companii consideră că știu exact care sunt nevoile lor de birouri, dar ajung să regrete decizia înainte de expirarea contractului de închiriere.” Nu poți ști ceea nu știi. „Evaluând cu atenție nevoile dvs., un consilier chiriaș vă poate ajuta să vă asigurați că aveți o idee clară despre ceea ce va funcționa cel mai bine pentru angajații dvs. în ceea ce privește spațiul, locația, configurarea și multe altele." - spune Marcin Szlęzak, CEE Tenant Advisor în Polonia.

 

Design interior:

Ne concentrăm pe deplin asupra nevoilor și confortului chiriașului. În timp ce oamenii sunt conștienți de importanța designului interior în casele lor, sau în magazine, acesta este adesea trecut cu vederea în birourile de afaceri. Spațiile de lucru, recepțiile și sălile de conferințe ar trebui să fie mai mult decât suma meselor, birourilor și scaunelor. Un design de birou vă poate afecta în mod semnificativ afacerea. Imaginea proiectelor de birouri spune multe despre compania dvs. și valoarea pe care aceasta o oferă atât clienților, cât și angajaților. Impactul asupra fiecărei categorii în parte este la fel de important. Proiectarea unui birou se concentrează pe crearea unui spațiu de lucru care îi inspiră pe angajați să fie creativi, productivi și axați pe sarcini. De asemenea, va oferi un aspect proaspăt asupra spațiilor recreative și sociale atât de necesare. Rezultatul va spori implicarea și productivitatea angajaților.” - spune Timi Kovačević, CEE Tenant Advisor din Croația.

 

Fie că sunteți în căutarea unui nou birou, că renegociați contractul de închiriere din cauza pandemiei sau pur și simplu doriți să vă transformați spațiul actual în sensul unei funcții de lucru mai flexibile, ei vă vor ușura toți acești 3 pași.

Mai multe informații sunt disponibile la www.cee-tenant-advisors.com