CITR se va muta în clădirea A din cadrul parcului de afaceri dezvoltat de grupul suedez Skanska, unde a închiriat un spaţiu de 1.100 de metri pătraţi.

 

Proiectul Green Court prevede dezvoltarea a trei clădiri cu o suprafaţă închiriabilă de 52.000 de metri pătraţi pe un teren situat pe strada Gara Herăstrău, în vecinătatea mallului Promenada.

 

Primul imobil, în care se mută şi CITR şi care deja este sediu al companiilor Orange şi Schneider Electric, a fost dat în folosinţă la finalul anului trecut şi vândut grupului Globalworth, controlat de Ioannis Papalekas, pentru 44 de milioane de euro.

 

Finalizarea acestei tranzacţii ar trebui să aibă loc în următoarea perioadă, când este aşteptată şi încheierea lucrărilor la cea de-a doua clădire (B) unde deja au închiriat spaţii companii precum Carrefour sau firma de HR Adecco.

 

În acelaşi timp, Skanska a început lucrările la cea de-a treia clădire din cadrul Green Court, pe care vrea să o livreze până la jumătatea anului viitor.

 

Acesta este primul proiect al suedezilor pe piaţa locală, care au anunţat anterior că analizează achiziţia unor terenuri noi în Bucureşti, dar până în prezent nu au anunţat finalizarea vreunei noi tranzacţii.

 

Reprezentanţii CITR şi Skanska nu au comentat asupra mutării companiei în Green Court. (sursa: zf.ro)