Olga Melihov are peste 10 ani de experienta pe piata imobiliara comerciala. Inainte de a se alatura BNP Paribas Real Estate, a lucrat pentru Mayland Real Estate in Polonia si Romania, unde a fost responsabila de activitatile de dezvoltare, marketing si comunicare. Melihov a lucrat si pentru Seracom International Group, unde a infiintat sucursala Seracom International in Rusia si a asigurat managementul si controlul tuturor activitatilor sucursalei.

"Crearea unei sucursale puternice a BNP Paribas Real Estate in Romania, conectata si integrata in reteaua noastra din Europa Centrala si de Est reprezinta unul dintre punctele cheie ale strategiei BNP Paribas Real Estate in aceasta regiune a Europei", a declarat Patrick Delcol, CEO BNP Paribas Real Estate pentru Regiunea Europei Centrale si de Est.

 

Olga Melihov a absolvit Universitatea de Stat din Bucuresti. In plus, este absolventa a programului post-universitar Real Estate Professional Executive Programme organizat de Facultatea de Economie si Management Solvay Bruxelles si Consiliul Polonez al Centrelor Comerciale. Olga vorbeste romana (nativ), engleza, rusa si franceza. (sursa: wall-street.ro)