În vreme ce anul trecut, contextul pandemic a determinat multe companii să-și amâne deciziile majore privind negocierile pentru spațiile de birouri, perspectivele din acest an par a fi promițătoare, deoarece mai mulți chiriași se gândesc să se întoarcă la birouri. Locația excelentă, proximitatea față de facilitățile-cheie, o gamă largă de amenajari pentru relaxare și petrecere a timpului liber devin la fel de importante pentru chiriași ca siguranța și securitatea în spațiul de lucru, mai ales după ce s-au obișnuit să lucreze de acasă. Recunoscută pentru calitatea superioară, siguranța și proprietățile gandite in jutrul nevoilor chiriașilor, GTC România a încheiat încă un contract de închiriere pentru clădirea sa de birouri din București. Best Value, un retailer international recunoscut, care oferă experiențe de cumpărături duty-free, a ales City Gate pentru biroul său central din România și se va muta în noul birou până la finalul celui de-al treilea trimestru. Noul sediu central al Best Value are o suprafață de peste 1.600 m2 și este situat în City Gate South Tower.

„Ma bucur că încă o companie bine cunoscută a ales City Gate pentru sediul său central. Acesta este o confirmare a faptului că deținem o poziție puternică pe piața de birouri din București. Suntem încântați că un chiriaș atât de renumit ca Best Value a avut încredere în noi și chiar mai mult, suntem recunoscători pentru rapiditatea negocierilor și a deciziei noului nostru client, în vederea asigurării unei locații premium pentru afacerea și angajații săi. De asemenea, aș dori să mulțumesc echipei CEE Estate pentru sprijinul extraordinar acordat in cadrul acestei tranzacții. Avem incredere că City Gate va deveni o casă bună pentru Best Value și că va transforma relația noastră într-o cooperare prolifică pe termen lung”, a afirmat Ziv Gigi, Managing Director al operațiunilor GTC în România.

Best Value aparține Millennium Pro Design Group, care este, de asemenea, proprietarul mărcii Obsentum și operatorul francizelor Furla Baneasa Shopping City și Coccinele Promenada Mall. Fondată în 1999, Millennium Pro Design este unul dintre liderii pieței cu amănuntul din Europa de Est, cu mai mult de 12 ani de experiență în comerțul duty-free de înaltă calitate, care se ocupă de mărci precum Swarowski, Gucci, Furla, Tom Ford, Yves Saint Laurent și multe altele. Best Value deține 23 de magazine în 12 aeroporturi internaționale și mai mult de 20 de magazine în România. Locația bine comunicată, interiorul bine proiectat și oferta de calitate superioară a facilităților destinate chiriașilor au fost factorii decisivi pentru Best Value în alegerea City Gate ca locație pentru biroul său central din București, unde retailerul se va muta până în Q3 2021.

„Suntem foarte fericiți să mutăm noul nostru sediu în turnurile City Gate și să începem o colaborare solidă si de lungă-durată cu GTC România. Credem că, prin locația și facilitățile sale adecvate, City Gate va oferi un mediu de lucru excelent angajaților noștri”, declară Cristian Negoiță, Directorul General Millenium Pro Design.

City Gate este o clădire de birouri de ultimă generație situată în nordul Bucureștiului, cu acces ușor la facilități de afaceri și de agrement concentrate în jurul Parcului Herăstrău și a centrelor de birouri, precum Piața Victoriei. Complexul oferă o suprafață de 48.000 m2 de spații moderne de birouri, adaptate nevoilor variate ale chiriașilor. Oferă acces direct la liniile de tramvai și autobuz, precum și aprox. 1.000 de locuri în parcarea subterană. Chiriașii sunt invitați să se recreeze în spațiul dintre clădirile de birouri City Gate Towers din incinta Plaza. Plaza oferă un prilej de relaxare chiriașilor și vizitatorilor, care se pot destinde într-unul dintre lobby-urile cu design urban. Etajele superioare ale City Gate dispun de o priveliște excepțională asupra parcului Herăstrău, locul perfect pentru a savura prânzul sau a lua o pauză de cafea la sky-bar sau la restaurant.