Belgienii de la Liebrecht & wooD reiau expansiunea pe piaţa imobiliară din România şi vor începe la începutul lui 2016 lucrările de construcţie la centrul comercial Cernica Park, situat pe Autostrada Soarelui.

În primă fază se va construi partea de fashion house şi galeria de shopping.

 

Cernica Park va avea un magazin combinat de unelte şi materiale de construcţii şi articole de gradină de tip DIY, un hypermarket cu propria galerie, magazine de haine şi accesorii, un centru de tip outlet, precum cel din Militari, dar şi un retailer de articole sportive de mare anvergură şi unul de decoraţiuni interioare.

 

Suprafaţa totală a terenului pe care urmează a fi construit centrul comercial este de 60 de ha, iar printre planurile companiei se numără şi dezvoltarea unui proiect rezidenţial cu 2000 de locuinţe, în afara Bucureştiului.

 

Liebrecht & wooD Group a dezvoltat pe piaţa imobiliară din Bucureşti Victoria Business Park , cu o suprafaţă închiriabilă de 20.500 mp, Militari Shopping Centre, cu  o suprafaţă închiriabilă de 77.000 mp şi Fashion House Bucharest, cu o suprafaţă închiriabilă de 20.200 mp.

 

În primăvara anului trecut, compania l-a numit pe Vlad Dumitrescu la cârma operaţiunilor din România. Vlad Dumitrescu a deţinut pozitia de country development manager pentru Immofinanz, country manager pentru Prologis şi Portland Trust în România, cât şi cea de project manager pentru Bucharest West Industrial Park.  (sursa: economica.net)