AFI Europe a anuntat recent un grad de ocupare de 100% a spatiilor de birouri din primele trei cladiri din proiectul AFI Park din Bucuresti, dupa ce compania canadiana Telus International Europe a inchiriat 6.000 de metri patrati in AFI Park 3, complex care va fi finalizat in decembrie.

 

Constructia AFI Park 3 a inceput in iunie 2013, iar cladirea urmeaza sa fie livrata clientilor la finalul acestui an. AFI Europe a semnat anterior un contract de preinchiriere cu Endava Romania pentru patru etaje din cea de-a treia cladire din AFI Park, cu posibilitatea de inchiriere de spatii aditionale, potrivit planurilor de extindere ale Endava.

 

In luna aprilie, AFI Europe a inceput si constructia AFI Park 4&5, cea de-a patra faza a acestui proiect de birouri premiat, care este planificata pentru a fi finalizata in octombrie 2015. AFI Park 4&5 va fi construita ca o singura cladire, deservita de doua receptii si va avea o suprafata totala inchiriabila de 32.000 metri patrati (GLA) dispusa pe 12 etaje de birouri, cu o parcare subterana pe doua niveluri si cu un parter care va oferi spatii comerciale.

 

AFI Europe opereaza in Romania din 2005, primul proiect dezvoltat fiind centrul comercial AFI Palace Cotroceni, cu o suprafata de peste 80.000 metri patrati. AFI mai detine centrul comercial AFI Palace Ploiesti, dar si terenuri pentru alte proiecte de retail si birouri in Bucuresti si Arad. (sursa: wall-street.ro)