Portland a cumparat anul trecut de la grupul Nusco un teren de patru hectare vizavi de sediul Politiei Rutiere din Pipera, iar in iarna acestui an a angajat Apolodor sa curete terenul in vederea dezvoltarii unui nou parc de afaceri.

 

,,Am intrat in linie dreapta cu proiectul Oregon Park. Am desemnat Strabag antreprenor general si vom construi intr-o prima faza doua cladiri cu o suprafata construita de 78.800 de metri patrati si o suprafata inchiriabila de 45.000 de metri patrati", a declarat Florin Furdui, managing director al Portland Trust Romania.

 

Acesta va fi cel de-al cincilea si cel mai mare proiect de birouri dezvoltat de Portland Trust pe piata locala. Robert Neale, un britanic stabilit in Cehia, a inceput sa investeasca in Romania in urma cu 15 ani, primul proiect dezvoltat fiind cladirea Opera Center din zona Eroilor.

 

A mai dezvoltat intre timp si proiectele Bucharest Business Park din zona Piata Presei si Floreasca Business Park, in dreptul statiei de metrou Aurel Vlaicu, zona in care la inceputul anului trecut a fost finalizat si proiectul Floreasca Park in care grupul american Oracle si-a stabilit sediul. (Sursa: zf.ro)