Terenul, achizitionat in anul 2016, este situate in centrul Bucurestiului (la intersectia dintre Calea Victoriei si B-dul Dacia). Datorită locației sale centrale unice, proiectul este deosebit de bine deservit de transportul public și se bucură de toate facilitățile și atracțiile din centrul istoric al orașului București.


Proiectul include două clădiri separate: un spațiu de birouri nou și o vilă istorică.
Monumentul istoric datând din 1880, pentru care a fost obținut un permis de renovare, oferă o suprafață brută de aproximativ 1800 m². Proprietatea a fost închiriată (într-un stadiu viitor de finalizare) către Noerr ROMÂNIA.


Noua clădire va oferi aproximativ 13.000 m² de spații de birouri clasa A. PUZ-ul pentru această nouă componentă a proiectului a fost obținut în mai 2019 și autorizațiile sunt în curs de obținere.
Pe lângă primul său proiect HERMES BUSINESS CAMPUS (73.700 m²), ATENOR dezvoltă, de asemenea, proiectul @EXPO de 49.000 m² de birouri și UP-site în București, prima sa dezvoltare rezidențială în Europa Centrală și de Est, oferind 270 apartamente în zona de nord a Bucureștiului. (sursa: Atenor)