Cu un portofoliu imobiliar comercial în valoare de peste 13 miliarde de euro, Aroundtown este cea mai mare și cea mai mare cotată (BBB + de S & P) companie comercială imobiliară din Germania și cea de-a patra cea mai mare din Europa (bazată pe limita de piață de 8,6 miliarde de euro). 

Compania este specializata in proprietăți cu potențial de valoare adăugata în locații centrale în orașe de top, în principal în Germania și Olanda. 

"În numele consiliului, aș dori să primesc călduros Aroundtown in sanul familiei Globalworth. Suntem foarte entuziasmați că am atras interesul unui investitor strategic atât de mare și de renume, această investiție constituind un vot important de încredere în realizările companiei de până acum și perspectivele sale viitoare și așteptăm cu nerăbdare să colaborăm îndeaproape cu Aroundtown în anii următori, pe măsură ce dezvoltăm compania în consolidarea poziției sale de investitor principal de birouri și proprietarul preferat în regiunea ECE", a spus Geoff Miller, Președinte al consiliului Globalworth. (sursa: Globalworth)