Arnia Software este o companie de software romano-franceza infiintata in anul 2006, cu un portofoliu dinamic de clienti in Statele Unite, Anglia, Franta si Romania. Activitatea companiei include servicii de consultanta si outsourcing, precum si dezvoltarea de produse web adresate pietei romanesti. Prin inchirierea spatiului din Europe House, Arnia Software isi consolideaza activitatea in cadrul unui singur imobil, anterior ocupand spatii de birouri in doua cladiri localizate in zona de centru-est a Bucurestiului.

 

Aflata in portofoliul grupului CA IMMO, Europe House reprezinta un reper important al zonei centrale de business in Bucuresti, avand o suprafata totala inchiriabila de 16.500 mp. Prin inchirierea spatiilor de catre Arnia Software, proiectul atinge un grad de ocupare de circa 97%. In cladire isi desfasoara activitatea companiile Orange Romania, Metropolitan Life, BCR – Banca Pentru Locuinte, Bristol Myers-Squibb, CBRE, BSS, Qatar Airways.

 

Arnia Software este o companie romaneasca de dezvoltare software specializata in aplicatii software personalizate, consultanta IT, precum si in dezvoltare de produse software brevetate.

 

CA IMMO a fost fondata in 1987 si listata pe bursa de valori din Viena in 1988. Activitatea CA IMMO se concentreaza pe doua directii de business: managementul proprietatilor din portofoliu si dezvoltarea imobiliara. In prezent, CA IMMO detine in Romania cinci proiecte de birouri (Europe House, Opera Center I si II, Bucharest Business Park si Riverplace) care cumuleaza o suprafata totala inchiriabila de aproximativ 105.000 mp. Ca si perspectiva de crestere a portofoliului de office, CA IMMO va incepe in 2015 dezvoltarea proiectului Orhideea Towers Bucharest in suprafata totala de circa 37.000 mp, localizat in zona de centru-vest a Capitalei, in proximitatea pasajului Basarab. (sursa: wall-street.ro)