Programul presupune monitorizarea starii generale de sanatate a angajatilor, oferirea de informatii, sprijin, consiliere si indrumare pentru solutionarea cazurilor care necesita interventia unui specialist, interpretarea analizelor de laborator si educarea angajatilor in ceea ce priveste medicina profilactica.

 

Doctorul Bianca Gherghescu, medicul desemnat de reteaua privata de sanatate Regina Maria sa devina consilierul angajatilor Bosch din Bucuresti, va avea lunar o zi in care va veni la sediul Bosch si se va intalni individual cu angajatii Bosch care doresc sa se consulte cu ea, putand fi oricand contactata si telefonic sau prin email de acestia.

 

Doctorul Bianca Gherghescu este medic specialist in medicina de familie si medicina generala, cu o experienta de 20 de ani in sistemul medical romanesc, insumand 6 ani de colaborare cu reteaua de clinici Regina Maria.

 

“Intentia noastra este de a aduce medicul la noi, de a oferi angajatilor posibilitatea de a fi indrumati de catre o persoana specializata in ceea ce priveste medicina profilactica, de a se lasa sfatuiti privind deciziile medicale sau poate doar de a schimba cateva opinii cu un specialist care are abilitatea de a da sfaturi si care are totodata acces la istoricul lor medical. Si toate astea direct la sediul Bosch. Credem ca preventia si profilaxia sunt masuri pe care angajatorii sunt obligati sa le promoveze. Pentru Bosch, parteneriatul cu reteaua Regina Maria reprezinta o oportunitate de a promova aceste masuri si de a educa angajatii in acest sens”, a declarat Cristina Corello (foto), manager in cadrul departamentului de Resurse umane, Robert Bosch SRL.

 

Parteneriatul dintre Bosch si Reteaua privata de sanatate Regina Maria a inceput in anul 2012, iar colaborarea dintre cele doua companii s-a extins de la an la an. (sursa: dailybusiness.ro)