Grupul german de asigurări Allianz, prezent pe piaţa locală de 20 de ani printr-o companie cu afaceri de 209 mil. euro dezvoltată alături de omul de afaceri Ion Ţiriac, a închiriat în proiectul Floreasca Park din Capi­tală birouri pentru dezvoltarea unui centru de servicii care în ur­mătorii ani ar putea ajunge la 400 de angajaţi.

 

Potrivit informaţiilor din piaţa imobiliară, Allianz a închiriat un spaţiu de circa 3.500 de metri pătraţi care va fi ocupat în etape, pe măsură ce echipa acestui centru de servicii va fi extinsă. În vara anului trecut germanii au înfiinţat în Bucureşti o sucursală a diviziei Allianz Managed Operations & Services din München, iar această companie a început deja să caute pe site-urile de recrutare vorbitori de limba germană şi specialişti în raportare financiară sau servicii de HR care să deservească activitatea de pe diverse pieţe ale grupului.

 

Re­prezentanţii Allianz nu au comentat informaţiile până la închiderea edi­ţiei. Mişcarea Allianz vine la scurt timp după ce şi Deutsche Bank a inaugurat la Bucu­reşti un centru tehnologic care în ur­mă­torii ani va ajunge la 500 de angajaţi. (sursa:zf.ro)