Proiectul va cuprinde două clădiri de birouri de tip clasa A, cu o suprafață totală închiriabilă de 25,000 mp. În prima fază vor fi livrati15,000 mp GLA, dispuși  pe 12 etaje, iar faza a doua va cuprinde 10,000 mp GLA.
Parcarea multi-deck a birourilor va cuprinde peste 200 locuri de parcare. 

AFI Park Brașov este integrat celui mai nou centru comercial din oraș, AFI Brasov, chiriașii celor două clădiri de birouri având nenumărate avantaje datorită acestei poziționări unice: acces in centrul comercial la o varietate extinsă de restaurante și fast-food-uri, o terasă deschisă de 3,500 mp și priveliște către Tâmpa, una dintre emblemele turistice ale Brașovului. Nu în ultimul rând, cei care vor lucra în clădirile de birouri AFI Park Brașov se vor bucura de cea mai bună selecție de magazine, pentru o sesiune de shopping chiar după orele de program sau de cea mai bună ofertă de servicii pentru necesitățile recurente – farmacii, bănci, curățătorii sau saloane de înfrumusețare.

„Cu 45,000 mp GLA construiți la cele mai înalte standarde de calitate, design și de eficiență energetică – proiectul deține certificarea LEED Gold – proximitate față de AFI Brasov, peste 200 de locuri de parcare și terasă exterioară cu vedere panoramică, AFI Park Brasov este un proiect creat pentru a deveni cea mai bună alegere a companiilor din Brasov. Suntem convinși că cei care vor alege AFI Park ca și spațiu de birouri, se vor bucura, alături de angajații lor, de avantajele oferite de poziționarea unică și de facilitățile precum AFI Park Brasov Club Fidelity, un program de loialitate care oferă reduceri la restaurantele si serviciile din mall”, a declarat Emma Toma, Head of Office Division, AFI Europe Romania. (sursa: AFI Europe)