AdsWizz se va muta în luna octombrie în SkyTower, unde va ocupa o suprafață de 1.300 de metri pătrați, cu posibilitate de extindere. 
Tranzacția de închiriere a fost intermediata de Colliers International.
 „În ultimele luni echipa a crescut semnificativ, creștere care se va accelera spre finalul anului și în 2019. Mutarea în SkyTower vine ca o necesitate dar în același timp ca un eveniment care îi bucură pe angajații noștri. În SkyTower vom beneficia de o infrastructură mai modernă care ne va ajuta să ne desfășurăm activitatea eficient, cât şi de un nivel sporit de confort pentru echipa noastră. Suntem încântaţi că noul sediu al AdsWizz va fi într-una din cele mai moderne clădiri de birouri din Capitală. De asemenea suntem mulţumiţi că am reușit să rămânem tot în zona Promenada - Aurel Vlaicu, pentru a asigura angajaților noștri un acces cât mai facil la noile birouri”, a declarat Anamaria Lepădatu, HR Manager AdsWizz EMEA.

În prezent, AdsWizz are aproximativ 160 de angajaţi la nivel global, sediul principal fiind în San Mateo, SUA.  Cea mai mare parte dintre angajaţi se află în centrul de Engineering din Bucureşti, unde lucrează peste 120 de persoane în echipele de Engineering, Product si Operations, precum și HR și Financiar. Compania mai are birouri în New York, Londra, Paris, Berlin, Bruxelles și Tokyo. (sursa: Colliers)