Investitia totala pentru aceasta faza se ridica la 1,7 milioane euro, lucrarile fiind demarate in luna noiembrie 2013 si programate a se finaliza in iunie 2014.

Ultima faza de dezvoltare prevede o cladire care completeaza astfel proiectul existent, Copou Bellevue urmand sa totalizeze dupa realizarea acestei etape 169 de unitati.

Cea de-a treia faza de dezvoltare si ultima din cadrul ansamblului presupune constructia unei cladiri de 5 niveluri si 49 de unitati, situata in zona dealului Copou, in imediata apropiere a blocurilor construite anterior in cadrul ansamblului.

„Suntem extrem de increzatori in piata imobiliara din Iasi si de aceea Adama continua investitiile pe care le-a inceput aici. Iasiul este un oras in continua dezvoltare si schimbare, iar recentele investitii publice si private in diverse proiecte sunt dovada vie a acestui fapt”, spune Andreas Holler, CEO Adama Group.

 

Ansamblul din Iasi este prevazut cu spatii de parcare si de depozitare, un Health Club profesional, cu sala de fitness si sauna, amplasate la parterul noii cladiri, un loc de joaca si paza 24 de ore din 24. La momentul actual, peste 95% din apartamentele finalizate sunt vandute. (sursa: dailybusiness.ro)