Flash Office Solutions are la dispozitie doua centre de birouri de inchiriat complet mobilate, cu toate serviciile si facilitatile incluse, unul in cladirea de birouri Maria Rosetti Tower si al doilea in cladirea de birouri Armand Calinescu 26.

 

„Printre clientii care au semnat cu FOS se numara firme dezvoltate de tineri antreprenori cum ar fi  SC Protectsim Company SRL, Instaff Consulting SRL si SC VMR Grup Eeuroserv SRL, dar si companii cu experienta - SCA Taylor, Epure si Asociatii, SC Tellence Technologies SRL, din diverse domenii de activitate. Dorim sa pastram ritmul alert de dezvoltare si in viitor si luam deja in considerare deschiderea unui nou spatiu destinat potentialilor nostri clienti”, declara Ilinca Dumitru, sales manager al Flash Office Solutions.

 

Gradul de ocupare in cele doua centre Flash Office Solutions este de 87% la inceputul lunii aprilie 2015, in crestere cu 42% fata de sfarsitul anului trecut.

 

Printre noii clienti din 2015 se numara Taylor, Epure si Asociatii, Mercurius Promotion, Instaff Consulting, Forum Properties, VMR Grup Euroserv, Morris Comp Security, Briguet Morgan, Etna Cargo, Protecsim, Extensio Consulting.

 

Domeniile de activitate sunt variate, de la servicii de avocatura si contabilitate, la servicii de inalta calificare IT.

 

In cele doua centre Flash Office Solutions, noii clienti care au inchiriat in 2015 au optat fie pentru puncte de lucru in sistem office-sharing pana la birouri individuale cu suprafete de la 12,6 mp la 69 mp si capacitati de la 1 la 15 angajati. In ceea ce priveste varsta celor care lucreaza in centrele de birouri instant, majoritatea sunt tineri, de pana in 35 ani.

 

Tot in 2015, compania Tellence, un important furnizor de servicii high-tech de outsourcing IT si o cifra anuala de afaceri de peste doua milioane de euro si-a extins spatiul de birouri din Flash Office de la 275 mp, cat avea in 2014, la 390 mp.

 

Chiriasilor li asigura toate serviciile si facilitatile necesare functionarii unui birou modern – receptie, sala de intalniri echipata cu videoproiector, bucatarie functionala, spatiu de relaxare si de luat masa. Chiriasii mai au la dispozitie non-stop si servicii de paza, consumabile pentru networking si intretinerea unor conditii placute de lucru pentru angajati - cafea, ceaiuri si fructe proaspete, dar si facilitati IT - internet de mare viteza, spatii de stocare date etc.

 

La sfarsitul anului trecut, in luna decembrie 2014, cand a fost lansat Flash Hub, in centrul Flash Office din Maria Rosetti Tower, procentul de ocupare era de 45%, printre firmele locate atunci si care au ramas aici numarandu-se Cameleonia, reprezentant unic in Romania al atelierului spaniol Artelux, specializat in realizarea unor decoruri din ceramica pictata manual, Torn HVAC Solutions -dealer Mitsubishi Electric, Climaveneta, Flow Human Capital (recrutare si leasing de personal IT) care si-a si extins spatiul si doua companii IT: Starhome si Ericom.

 

Flash Office Solutions este un centru de instant&serviced offices, care asigura clientilor la costuri fixe spatii de birouri complet echipate si mobilate, pentru perioade foarte flexibile, cu toate serviciile necesare functionarii. Compania Flash Office Solutions a fost infiintata in 2013, iar prima locatie operationala cu spatii de instant&offices este disponibila in cladirea Armand Calinescu 26. A doua locatie, in Maria Rosetti Tower este operationala incepand cu 1 noiembrie 2014. Centrele se adreseaza atat celor care au nevoie de o adresa pentru un start-up sau o filiala locala, cat si companiilor care au nevoie de un birou la cheie. (sursa: dailybusiness.ro)