Cu peste 15 ani de experiență pe piețele imobiliare din Europa Centrală și de Est, Ziv Gigi a dezvoltat și gestionat pentru GTC proiecte de birouri și retail de peste 450.000 mp. După ce și-a început cariera la GTC, în 2008, acesta a promovat ca CFO pentru Bulgaria și Serbia, obținând astfel experiența necesară pentru a fi nominalizat în poziția de Country Manager România, pe care o ocupă din 2021. Numirea lui Ziv Gigi în această funcție a reprezentat recunoașterea abilităților sale în achiziții, finanțare, managementul proiectelor, fezabilitate precum și dezvoltare și management operațional la scară largă, în proiecte de pe piețele imobiliare dinamice, în expansiune.
Expertiza financiară și aptitudinile în investiții pentru dezvoltare au fost favorabile pentru actuala sa promovare în rolul de Country Manager al Bulgariei și României, două țări din UE aflate în dezvoltare rapidă, cu piețe imobiliare puternice.
“Sunt încântat de această nouă oportunitate alături de GTC. Bulgaria este o zonă strategică, dinamică și promițătoare pentru dezvoltarea companiei. Sunt sigur că experiența mea cu GTC până în prezent mă va ajuta să preiau rolul, firesc, fără probleme, pentru a sprijini și mai bine compania, atât în dezvoltarea portofoliului, cât și prin coordonarea activităților operaționale la un nivel ridicat de performanță”, a declarat Ziv Gigi, Country Manager GTC România și Bulgaria.
“În cadrul companiei, Ziv a demonstrat că este un lider exemplar care și-a depășit cu mult atribuțiile. Promovarea sa la rolul de Country Manager Bulgaria este o consecință a performanței sale excepționale dar și un răspuns la nevoile de business ale GTC. Vrem să profităm de starea actuală a pieței bulgare și să facem tot posibilul să creștem atât din punct de vedere al portofoliului, cât și operațional. Cu Ziv conducând operațiunile GTC în România și Bulgaria, sunt încrezător că vom putea atinge aceste obiective, precum și altele chiar mai ambițioase”, a adăugat Zoltan Fekete, CEO GTC.
Pe lângă expertiza sa impresionantă în dezvoltare și management al activelor, Ziv Gigi este și contabil certificat CPA, cu peste un deceniu de experiență în management financiar, specializat în strângerea de capital și planificarea strategică. Înainte de a se alătura GTC, Ziv a lucrat ca auditor pentru Ernst & Young Israel și ca director financiar pentru un dezvoltator privat din Ungaria și Turcia.
Grupul GTC este unul dintre cei mai importanţi investitori şi dezvoltatori imobiliari, activ în Polonia şi în capitalele ţărilor din Europa Centrală şi de Est. Pe parcursul celor 25 de ani de activitate, GTC a dezvoltat 77 de birouri moderne și proprietăți de retail cu o suprafață totală de cca. 1,4 milioane mp în Europa Centrală și de Est.
GTC gestionează acum în mod activ un portofoliu imobiliar comercial din care fac parte 45 de clădiri care oferă peste 763.000 mp de birouri inchiriabile și spațiu comercial în Polonia, Ungaria, București, Belgrad, Zagreb și Sofia. În plus, GTC are în plan dezvoltarea a circa 460 mii. mp de proprietăți comerciale și de birouri în capitalele Europei Centrale și de Est, din care 51.000 mp se află în construcție.
GTC S.A. este listată la Bursa de Valori din Varșovia și cotată la Bursa de Valori din Johannesburg.