Noul etaj va cuprinde o zona de birouri open space, mai multe sali de sedinta, precum si zone de relaxare. Sediul actual ocupa intreg etajul 5 al cladirii de birouri, urmand ca noul spatiu sa ocupe etajul 6 din Phoenix Tower, ce se intinde pe o suprafata de 830 mp. In total, cele doua etaje vor insuma astfel peste 1.750 mp.

 

Daca in amenajarea sediului curent, Zitec s-a remarcat prin tematica SF, spatiile de birouri fiind inspirate din filmul Star Trek sau din jocul pe calculator Pac Man, noul etaj va cuprinde alte elemente inedite, iar un accent deosebit va fi pus pe zonele de recreere pentru echipe. “Existenta unui spatiu confortabil si organizat, care sa incurajeze gandirea „out of the box”, este foarte importanta in firma noastra, unde creativitatea este unul dintre criteriile esentiale in realizarea proiectelor”, a spus Alexandru Lapusan, seful Zitec.

 

Noul spatiu va permite cresterea echipei la peste 150 de specialisti. "In 2013, numarul membrilor echipei a crescut cu peste 50%, la un total de peste 90 de specialisti software, iar anul acesta vom continua recrutarile, astfel incat sa ajungem la peste 120 de colegi. Asadar, extinderea sediului este o etapa necesara pentru ca echipa Zitec sa continue sa se simta confortabil la locul de munca, intr-un spatiu degajat si prietenos”, a precizat Florentina Greger, HR manager Zitec.

 

Suprafata celor 2 etaje ocupate de companie va permite gazduirea, in total, a peste 150 de colegi, astfel incat spatiul de lucru per angajat sa se mentina peste media de 10 metri patrati oferita in industrie. De altfel, compania cauta in permanenta noi specialiști care sa se alature echipei pentru a lucra pe proiecte de dezvoltare software, design web, promovare online sau consultanta IT, atat pentru clienti din tara, cat si din strainatate. Astfel, pe langa recrutarea de specialisti cu experienta, Zitec va desfasura anul acesta si 6 programe de internship, in urma carora intentioneaza sa angajeze studenti si tineri absolventi. (sursa: wall-street.ro)