Casa este situată pe strada Frumoasă, la numărul 19, și este declarată monument istoric.

Vila are un preț de pornire de 1,1 milioane de euro și o estimare stabilită între 1,2 milioane de euro și 1,5 milioane de euro, conform Artmark.

Clădirea a fost edificată în anul 1910, pe strada Frumoasă, stradă ce și-a luat numele de la Palatul Cantacuzino, astăzi Muzeul Național "George Enescu" și care în epocă era numit Casa Frumoasă. 

Vila expertizată  se află în capătul dinspre strada Buzești, prin intrarea din strada Sevastopol . De curând aceasta găzduiește showroom-ul Tempini, expresie a rafinamentului și luxului italian.

Suprafața terenului pe care este ridicat imobilul este de 286 metri pătrați, iar suprafața construită este de 500 de metri pătrați. Casa are 14 camere și patru băi și a fost construită în 1910.

Strada Frumoasă a fost populată de-a lungul timpului cu imobile impozante, printre care și distinsa clădire situată la numărul 19, actualmente parte din patrimoniul național, declarate monumente istorice.

Strada din centrul Bucureștiului este încărcată de istorie arhitecturală. În epocă a purtat numele Nababului, doar datorită proximității cu reședința acestuia. (sursa: profit.ro)