Viking Romania aparține grupului Viking Europa. Este prezent pe piața clujeană din anul 2008 și reprezintă unul dintre principalii furnizori de soluții profesionale pentru birouri. Viking oferă companiilor din întreaga structură servicii de natură financiară, dar și suport operațional și tehnic.

RAJA Group a demarat o serie de transformări pozitive, când în urmă cu doi ani a achiziționat Viking Europa. RAJA este prezent pe piață de aproape 70 de ani ca unul dintre cei mai mari distribuitori de ambalaje, de echipamente industriale si de soluții pentru birouri din Europa. Grupul își desfășoară activitatea prin cele 26 de firme componente in 19 țări, deservind peste 2 milioane de clienți. Segmentarea clientelei acoperă start-up-uri, companii multinaționale din toate domeniile de activitate: distribuție, industrie, comerț electronic, servicii și administrație publică.

”Viking Romania avea nevoie de un nou birou, un spațiu care să corespundă standardelor actuale de calitate și tranziției către sistemul hibrid de muncă. Acesta reflectă, însă, și dorința noastră de a le oferi angajaților o experiență de muncă îmbunătățită. Astfel că am găsit locația ideală, un ecosistem modern, în inima Clujului. Complexul Record Park împreună cu clădirea și facilitățile sale este ușor accesibil și se potrivește perfect cu viziunea noastră. Marcăm, în acest fel, începutul unei noi etape în viața companiei, care sunt convins că ne va aduce multe realizări profesionale. Sunt încântat că am reușit să găsim o nouă casă pentru Viking SSC.”, a declarat Adrian Fogaș, directorul general al Centrului de Servicii Viking Romania.

”Ne bucurăm să vedem cum Record Park, primul nostru proiect de tip mixed-use și regenerare urbană din Cluj-Napoca, s-a transformat într-un spațiu complex care se adaptează nevoilor în continuă schimbare ale clienților. Astăzi, Record Park este mai mult decât un spațiu de birouri, este un hub vibrant, unde comunitatea de afaceri se întâlnește și colaborează într-un cadru inovator, ce promovează comunicarea și sinergia între echipe, încurajând un mod de lucru flexibil și dinamic. Numărul mare de chiriași, alături de diversitatea companiilor care au ales să își amenajeze birourile în clădirea Record Park, reflectă capacitatea noastră de a crea spații care răspund nevoilor diferite ale mediului de afaceri și reiterează calitatea și angajamentul nostru de lungă durată, de a asigura un mediu propice pentru chiriașii noștri și angajații acestora.

Suntem mândri să vedem cum întreaga comunitate prosperă și crește într-un cadru modern și sigur. Pe această cale urăm bun venit noilor chiriași și ne exprimăm recunoștința față de toți cei implicați în această călătorie, care contribuie la succesul proiectului nostru din Cluj-Napoca.”, declară Didier Balcaen, CEO și Cofondator SPEEDWELL.

”Record Park demonstrează încă o dată că este nu doar un parc de birouri, ci o comunitate adevarată care integrează cu ușurință noii veniți și răspunde provocărilor legate de utilizarea birourilor prin facilități și o atmosferă inedită.”, a afirmat Andreea Paun, fondator Griffes, consultantul care s-a ocupat de închirierea proiectului Record Park, încă de la lansare.

Record Park este primul proiect de dezvoltare și regenerare urbană de tip mixed-use din Cluj-Napoca, oferind 15.000 mp de spații de birouri și 236 de apartamente. Mai mult, există și numeroase facilități de petrecere a timpului liber și servicii precum Mega Image, bistro-ul Bruto, dar și o grădiniță.