Proprietatile IMMOFINANZ din România au reprezentat 20,1% din portofoliul companiei la sfârșitul trimestrului III și includ 74 de proprietati proprietăți în valoare de 840,2 milioane EUR.
Portofoliul de investiții, în valoare de 625,7 milioane EUR, cuprinde 10 clădiri de birouri (14,3% din totalul portofoliului de birouri și 6 proprietăți comerciale cu amănuntul (23,4% din totalul portofoliului de retail), rata de ocupare rămânând stabilă la un nivel ridicat de 95,5%.
Grupul IMMOFINANZ a înregistrat o creștere semnificativă a profitului net al operațiunilor (cu excepția Rusiei) pentru primele trei trimestre ale anului 2017, până la 116,3 milioane EUR. Venitul din vânzări a rămas stabil, la 174,1 milioane EUR, în ciuda vânzării în curs de desfășurare a unor proprietăți nestrategice. 
Veniturile din chirii au crescut semnificativ, cu 3,9%, până la 138,4 milioane EUR. 
"Am inregistrat un progres in business-ul nostru operational in ultimele trei trimestre si ne-am imbunatatit semnificativ bilantul contabil. Portofoliul nostru de real estate are acum o valoare de 4,3 miliarde de euro si inca 660 de milioane de euro pot fi atribuite detinerii noastre in CA Immo. In plus, lichidatile noastre au crescut la aproximativ 580 de milioane de euro la sfarsitul lunii noiembrie. Am inlaturat in mod constant riscuri din portofoliul nostru: in acest sens, vanzarea portofoliului nostru de retail din Moscova este o borna pentru dezvoltarea viitoare a Immofinanz”, spune Oliver Schumy, CEO al Immofinanz.  (sursa: wall-street.ro)