Cel mai important dintre acestea este semnat cu compania KRUK România, companie specializată în managementul creanțelor. Aceasta își va muta sediul central din București în noile birouri închiriate, care au o suprafață de 4.000 de metri pătrați.

 “Suntem bucuroși să primim echipa KRUK în ansamblul nostru de birouri. Facilitățile din apropiere și timpul cât mai scurt petrecut pe drumul până la serviciu sunt foarte importante pentru noi toți. Timpuri Noi Square este deservit de toate mijloacele de transport public. Liniile de metrou M1 și M3 sunt la o distanță de doar câțiva pași de clădirile de birouri și ajung direct la majoritatea marilor cartiere rezidențiale. Un angajat fericit este mai productiv”, a declarat Antoniu Panait, Director General al Vastint România.

Anterior, compania anunțase încheierea primelor contracte de închiriere pentru proiectul din Timpuri Noi, semnate cu alte două companii: dcs plus și Impact Hub Bucharest, însumând o suprafață de spații de birouri de 3.350 metri pătrați în cadrul proiectului Timpuri Noi Square.

Furnizorul de soluții IT specializate pentru turism dcs plus a închiriat 1.675 metri pătrați, fiind primul chiriaș al proiectului de birouri. 

Impact Hub București a închiriat o suprafață similară, de 1.675 metri pătrați. Compania oferă servicii de închiriere birouri în spații de co-working,programe de dezvoltare afaceri, incubare și inovare, precum și închiriere de spații de evenimente alternative

“Cei doi chiriași au fost atrași în special de faptul că aceste clădiri de birouri oferă un mediu de lucru de înaltă calitate și sunt combinate cu spații comerciale și de servicii publice, toate integrate într-o plaza dinamică și primitoare de recreere și distracție. Un loc pentru reuniuni, pentru întâlniri și interacțiuni, un loc plăcut pentru a munci și pentru a te relaxa. Abundența de facilități din zonă – precum conexiunile extrem de convenabile pentru mijloacele de transport public, centre educaționale, spitale, centre comerciale și piețe, parcurile Carol și Tineretului, bănci importante și hub-uri administrative viitoare – sunt de asemenea foarte apreciate”, a declarat Antoniu Panait, Director General Vastint România.

Timpuri Noi Square va include o suprafață totală închiriabilă de 100.000 de metri pătrați pentru birouri și retail, plus 50.000 de metri pătrați de spații rezidențiale, fiind cel mai mare proiect imobiliar mixt din România  la momentul actual. (sursa: profit.ro)