Cele două părţi nu au făcut publică valoa­rea tranzacţiei care a implicat un spaţiu de circa 670 mp, însă, potrivit estimărilor ZF, aceasta se ridică la 2-3 mil. euro.

 În prezent centrul comercial este închis pentru renovare, urmând a se redeschide pe 1 martie, potrivit site-ului companiei.

 Lăcrămioara Dumitrescu va păstra subsolul şi etajul clădirii, despre care spune că vrea să le transforme. Astfel, „subsolul va deveni centru cultural, iar la etaj încă mă mai gândesc“. Ea mai spune că există o intrare separată pentru spaţiile de la etaj şi subsol, astfel că nu se va intersecta cu noii proprietari de la parter.

 Romconsulting a preluat parterul, iar pe site-ul companiei apare deja oferta de închiriere a unei suprafeţe de 390 mp la un preţ de 60 de euro/mp. Astfel, noul chiriaş al acestui spaţiu ar trebui să plătească 23.400 de euro pe lună, respectiv 280.000 de euro pe an.

 

 Potrivit surselor din piaţă, Romconsulting vrea să schimbe înfăţişarea spaţiului. Dacă iniţial spaţiul era împărţit în 11 mici spaţii comerciale cu suprafeţe care variau de la câteva zeci la peste 130 mp, acum compania caută chiriaşi pentru spaţii mai mari. (sursa: zf.ro)