Construcţia clădirii-turn de birouri, care va avea 14 etaje si o suprafata totala de aproximativ 20.000 mp, va incepe in perioada imediat urmatoare si va fi dezvoltata pe un teren de situat pe viitorul Bulevard Uranus din Bucuresti, teren detinut de omul de afaceri la intrarea pe strada Buzeşti, o zona cu clădiri de birouri detinute de investitori precum Dinu Patriciu, Immofinanz sau Premiumred.
Investitia se va ridica, conform calculelor ZF, la aproximativ 20 de milioaen de euro.
"În perioada imediat următoare vom demara construcţia unei noi clădiri de birouri de 14 etaje, cu standard «AAA». Aceasta va fi amplasată pe strada Buzeşti, în apropiere de Piaţa Victoriei", a spus Ion Alexandru Ţiriac, fiul omului de afaceri si reprezentantul acţionarului în consiliile de administraţie.

Demararea lucrărilor la cea mai nouă investiţie anunţată a Ţiriac Holdings în zona Pieţei Victoriei vine la aproape jumătate de an de când municipalitatea a început demolările pentru realizarea unui nou bulevard care va lega Piaţa Victoriei de Piaţa Progresul, trecând prin străzile Buzeşti, Berzei, Vasile Pârvan, Uranus şi b-dul Tudor Vladimirescu. Această arteră va mai fluidiza traficul din zonă, reprezentând o alternativă la bulevardul Lascăr Catargiu şi Calea Victoriei.

Ţiriac are aprobat un Plan Urbanistic Zonal (PUZ) pentru terenul de pe Buzeşti încă din 2006 pentru o clădire cu o înălţime maximă de 50 de metri, de 12 etaje şi cu parcare subterană. (sursa: zf.ro)