Belvedere Residences este situat pe Strada Fabrica de Glucoză, în imediata apropiere a clădirilor de birouri situate lângă stațiile de metrou Pipera și Aurel Vlaicu, proiectul fiind poziționat pe latura nordică a lacului Tei.

Belvedere Development este deținută de Blandon Enterprises Limited, înregistrată în Cipru. În acționariatul firmei au fost până în iunie anul acesta și proprietarii terenului din strada Fabrica de Glucoză, Adrian Ciorobea și Virginica Dumitrescu-Tanți.

Prima fază a Belvedere Residences include mai multe tipuri de apartamente, de la studiouri duble (53 de metri pătrați suprafață construită) cu prețuri pornind de la 49.300 de euro + 5% TVA, apartamente cu două camere (65 de metri pătrați suprafață construită) cu prețuri pornind de la 60.500 de euro + 5% TVA și apartamente cu trei camere (88 de metri pătrați suprafață construită) cu prețuri pornind de la 79.000 de euro + 5% TVA.

”Belvedere Residences reprezintă o reîmprospătare a întregii zone situate la confluența dintre artera Barbu Văcărescu și cartierul Aviației, nu numai pentru că dă un nou echilibru dezvoltărilor din acestă zonă, ci și pentru că reprezintă o alternativă viabilă de locuire pentru zecile de mii de angajați care lucrează în sutele de corporații din clădirile de birouri aflate în proximitate”, spun reprezentanții Belvedere Developments, dezvoltatorul proiectului.

Coldwell Banker România a oferit consultanță pentru Belvedere Residences încă din faza de proiectare și va fi agentul principal de vânzare al proiectului.

”Zona de nord a Capitalei a cunoscut în ultimii ani o dezvoltare vertiginoasă a sectorului spațiilor de birouri, segmentul rezidențial fiind următorul care va cunoaște o creștere semnificativă, existând, din acest punct de vedere, un deficit al numărului de unități disponibile în prezent în zonă”, a declarant Viorel Mohorea, project manager Belvedere Residences din partea Coldwell Banker România.

Coldwell Banker România a vândut în 2015, direct de la dezvoltator, peste 1500 de locuințe noi doar în București. (sursa: profit.ro)