"Promenada va deveni un nou punct de atracție în zona de nord a Capitalei, oferind publicului un mix atractiv de chiriași, concepte noi în lumea retailului bucureștean, precum și o terasă exterioară cu o suprafață de peste 7.000 de mp, o grădină verde pe perioada verii și un patinoar pe durata sezonului rece, unde fiecare categorie de clienți își va putea alege locul în care să uite de agitația metropolei", a declarat Markus Neurauter, Managing Director al Raiffeisen evolution.

Valoarea totală a investiției dezvoltatorului depășește 130 de milioane de euro. Construcția este realizată pe șase niveluri. Primele două etaje subterane ( -3 și -2) vor fi destinate parcării, restul de patru niveluri (din demisol și până în etajul 2) găzduind zona comercială a Promenadei cu o suprafață închiriabilă de 35.000 de mp. În total, Promenada va oferi un număr de 1.300 de locuri de parcare.

Raiffeisen evolution este un dezvoltator imobiliar, cu sediul central la Viena, care operează pe piețele din Europa Centrală și de Est.

 

Portofoliul companiei include ansambluri rezidențiale, clădiri de birouri, centre comerciale, hoteluri și proiecte imobiliare mixte. În România, Raiffeisen evolution activează din anul 2003. Compania a dezvoltat și vândut cu succes trei proiecte de birouri: Oracle Tower, Sky Tower și Floreasca City Center Office, toate poziționate strategic, în noul centru de afaceri al Bucureștiului, lângă stația de metrou Aurel Vlaicu, la intersecția a trei artere principale: Calea Floreasca, Șos. Pipera și Str. Barbu Văcărescu. (sursa: economca.net)