Victoria Center este cea mai atractivă clă­dire de birouri din Bucureşti cu o su­pra­fa­ţă închiriabilă mai mică de 10.000 de metri pătraţi, Sky Tower este pre­fe­ratul bro­kerilor în categoria imobilelor de peste 10.000 de metri pătraţi, în timp ce AFI Park este cel mai apreciat parc de afaceri, potrivit analizei care a luat în calcul zece criterii de departajare.

 

Ziarul Financiar a trimis, într-un demers jurnalistic, către cele mai active firme de consultanţă imobiliară din sectorul de birouri un chestionar pentru a stabili cele mai atractive proiecte de birouri din Bucureşti.

 

Pro­iectele împărţite în trei categorii – sub 10.000 mp, peste 10.000 mp şi parcuri de afaceri – au fost punctate de la 5 la 1 în funcţie de zece criterii, şi anume speci­ficaţiile tehnice, accesibilitatea, eficienţa spaţiilor, eficienţa în operare, vizibilitate şi design, calitatea ser­viciilor de administrare, facilităţile din clădire şi împrejurimi, raport preţ/calitate, rată bună de parcare şi buna reputaţie a chiriaşilor existenţi. (sursa: zf.ro)