Garsoniera, care face parte din ansamblul Kristal Residence, situat în zona staţiei de metrou Dimitrie Leonida din cartierul Berceni, are o suprafaţă utilă de 25 de metri pătraţi.

 

Cel mai scump apartament scos la vânzare are o suprafaţă utilă de 120 de metri pătraţi şi o terasă de 150 de metri pătraţi.

 

Cel mai scump complex turistic scos la vânzare costă 4,2 milioane de euro şi se află în zona Trei Brazi din Predeal. Proprietatea dispune de o clădire de 3.064 de metri pătraţi şi un teren de 1.795 de metri pătraţi.

 

La cea de-a 21-a ediţie a TNI participă 118 de companii, acestea având în portofoliu 24.000 de locuinţe noi şi vechi, dar şi spaţii comerciale, terenuri din Bucureşti, Ilfov, de pe litoral sau Valea Prahovei.

 

La expoziţie sunt prezenţi şi dezvoltatori de proiecte imobiliare ecologice, dar şi reprezentanţii Consiliului Român pentru Clădiri Verzi (RoGBC), care vor oferi consultaţii despre cum se poate construi o "casă verde".

 

În prezent, în România există peste 4.000 de case certificate ca fiind verzi, iar 25 de dezvoltatori de proiecte rezidenţiale sunt în proces de certificare.  (sursa: bursa.ro)