Cea de-a doua fază a proiectului Adora Park Arad va include un parc și un bloc cu 106 apartamente. Prima fază din cadrul proiectului este 100% vândută.

Al doilea bloc din cadrul  ansamblului rezidențial Adora Forest din Timișoara va cuprinde 115 apartamente. Prima fază a acestui proiect, respectiv un bloc de 107 apartamente și garsoniere mari, cu parter și 11 etaje, este vândută în proporție de 85%.   

Dezvoltatorul mai deține două proiecte rezidențiale în București, în zonele Bragadiru și Pipera.

Lucrările pentru cea de-a doua fază din cadrul proiectului rezidențial din Bragadiru, Adora Urban Village, cuprinzând două noi blocuri cu un total de 94 de apartamente, a început în august 2016, pe fondul dezvoltării masive din această zonă, care s-a schimbat și aglomerat extraordinar de mult în ultimii 3-4 ani. Prima fază din cadrul proiectului Adora Urban Village a fost vândută în totalitate.

Compania a vândut, în anul 2016, 120 de apartamente în toate proiectele rezidențiale dezvoltate în București, Timișoara și Arad.

Vânzările merg bine și la proiectul Pipera unde echipa Tagor a vândut 50% din unități.
Proiectele Adora au demarat în 2013 cu Adora Urban Village în sud-vestul Bucureștiului, au continuat în 2014 și 2015 cu Adora Park în Arad, Adora Forest în Timișoara și Adora Pipera din nordul Bucureștiului. (sursa: profit.ro)