Decizia a fost luată pe fondul dezvoltării masive din această zonă care se întinde de-a lungul Șoselei Alexandriei. Aceasta s-a schimbat și aglomerat foarte mult în ultimii 3-4 ani, existând o cerere puternică de locuințe pentru afluxul de navetiști care vin către București.

 

Tagor lucrează în prezent la obținerea tuturor autorizațiilor necesare pentru începerea celei de-a doua faze din cadrul proiectului, fază ce va include mai multe apartamente decât în prima fază, atunci când au fost circa 70 de locuințe, dar care vor avea un design interior și o compartimentare îmbunătățite.

 

„Așteptăm cu încredere startul construcțiilor, întrucât avem rezervate deja primele apartamente pentru această a doua fază, apartamentele din prima fază fiind vândute în totalitate. (...) Cea mai mică locuință are acum 42 de metri pătrați utili și are funcționalitatea unui mini-apartament cu două camere. Este practic o extensie a conceptului de mini-cameră introdus în 2013, studioul dublu care a avut mare succes în prima fază transformându-se într-un apartament de două camere, grație compartimentării inteligente”, a declarat Andreea Hamza, director de marketing și vânzări al companiei Tagor.

 

Proiectele Adora (Adora Urban Village în sud-vestul Bucureștiului, Adora Park în Arad, Adora Forest în Timișoara și Adora Pipera în nordul Bucureștiului) sunt o investiție imobiliară a fondului britanic Patron Capital, sub managementul dezvoltatorului imobiliar și administratorului de proprietăți Tagor.  (sursa: profit.ro)