Misiunea studioului inSIGN este aceea de a contribui la creaea unui concept nou, fresh și în acord cu tendințele internationale de design.

Alegerea celui mai potrivit studio în cadrul proiectului s-a făcut în urma unei preselecții riguroase, echipa inSIGN finalizand cu succes etapa de dezvoltare a conceptului pentru camere, amenajând totodata și 2 modele de referință pentru camerele mokup, parte din procesul de preselectie a potentialului integrator. Specialiștii companiei au acordat o atenție deosebită elementelor decorative și detaliilor folosite în designul interior.

Noul concept pentru camerele de hotel este apreciat deja la nivel internațional, proiectul fiind pe shortlist la renumitul concurs "The International Hotel & Property Awards 2020 din Marea Britanie.

Acceptarea companiei noastre ca și studio de design interior de către proprietaul clădirii în care funcționează hotelul Radisson Blu Bucuresti este o recunoaștere a competențelor creative și tehnice pe care le-am dezvoltat de-a lungul timpului, ajungând la un nivel comparabil cu al marilor studiouri internaționale. Eforturile echipei se reflectă în proiecte mari, complexe, în care obținem cele mai bune rezultate.”, a afirmat Loredana Preda, CEO Noblesse Group International.

La rândul său, Alessandro Lusito, arhitect de interior și manager partner al studioului inSIGN a declarat “Colaborarea din acest proiect ne oferă o experiență bogată și provocări din ce în ce mai mari. Prin această amenajare am vrut să maximizăm valorile internaționale de confort și estetică pe care acest lanț hotelier le reprezintă, aducând totuși un “touch” local în decor”.

 

 

Studioul inSIGN by Noblesse Group International oferă servicii complete de arhitectură și design interior pentru proiecte rezidențiale, clădiri de patrimoniu, hoteluri, restaurante, spații comerciale, sedii de companie și office-uri. Reunind designeri și arhitecți talentați, cu referințe impecabile și cu pasiune în ceea ce fac, echipa inSIGN dezvoltă și implementează cu succes proiecte de design interior din țară și străinătate.

Studioul inSIGN este membru al Asociației Internaționale de Design Interior din Marea Britanie, alături de cele mai prestigioase birouri de arhitectură de interior din lume.

Proiectele sale au primit de-a lungul anilor numeroase premii precum Boutique Award în cadrul „The Most Office”, și au fost nominalizate în cadrul unor importante concursuri internaționale de design & arhitectură, cum ar fi: The International Design and Architecture Awards, The International Hotel & Property Awards, Restaurant & Bar Design Awards, “Excellent Architecture” in cadrul German Design Awards, Dezeen Awards.

Anul acesta, studioul inSIGN a fost desemnat “Best Interior Design Studio in Romania” în cadrul Architecture Awards, competiție organizată de BUILD Magazine din Marea Britanie(sursa: inSIGN studio)