Sediul Stefanini este situat în Multinvest Business Center I, prima clădire de birouri verde din Târgu Mureş, amplasată în zona centrului istoric. Spatiul inchiriat de companie este de 300 mp.

 

În noul centru lucrează 20 angajaţi specializaţi, în principal, pe limba germană şi maghiară, dintre care 80% au un nivel de experienţă junior, iar 20% senior. Aceştia furnizează servicii către companii multinaţionale care au nevoie de suport tehnic în mai multe limbi străine.

 

“Am ales să deschidem cel de-al treilea centru Stefanini pe plan local în Târgu Mureş pentru a facilita procesul de recrutare, având în vedere că aici locuiesc persoane care cunosc limba germană şi maghiară, ambele tot mai cerute pe piaţa de outsourcing”, a declarat Andreea Stănescu, VicePresident Stefanini EMEA Delivery.

 

Până la finele anului, noul centru de la Târgu Mureş va ajunge la 60 angajaţi. În acest sens, compania are 10 poziţii deschise de Service Desk Analyst, pentru vorbitorii de limba germană, şi de SQL Specialists, pentru persoanele cu experienţă de lucru în acest limbaj de programare. (sursa: zf.ro)