În prezent, Liebrecht & wooD Group a început construcția unui ansamblu mixt în Varșovia și pregătește proiectul rezidențial Frumusani Residential Park, aflat în imediata apropiere a Bucureștiului.

 

Despre proiectul de locuinţe de la Frumuşani, Patrick Van Den Bossche, managing director al companiei spunea la începutul acestui an că va cuprinde în total 4.800 de unităţi locative, dar şi că lucrările de construcţie ar putea fi demarate anul viitor. În primă fază se vor construi între 50 și 100 de unități, cu prețuri ce pornesc de la 70.000 - 75.000 de euro.

 

"Sunt bucuros să fac parte din noi inițiative, cum este Frumușani Residential Park, un proiect care întărește rolul de pionierat si viziunea pe termen lung a Grupului, în România", spune Sorin Ioan Blaga.

 

Sorin Ioan Blaga are o experieţă profesională de 25 de ani şi a ocupat poziții de top management printre care marketing director în cadrul Philip Morris România și Bulgaria, Adevărul Holding sau Otter Distribution România, respectiv vice-președinte marketing, comunicare și corporate affairs în cadrul Rompetrol Group sau managing director al Wave Division Group, unul dintre cei mai mari jucători pe piața serviciilor de publicitate la punctul de vânzare.

 

Liebrecht & wooD a intrat pe piața românească în anul 2001, iar primul proiect dezvoltat a fost centrul comercial Militari din București. În 2007, compania a inaugurat un complexul de birouri Victoria Park din București, cu o suprafață închiriabilă de 20.500 mp. În 2008 a deschis primul outlet din România - Fashion House Outlet Centre București, ca parte integrantă a parcului de retail West Park ce are o suprafață de 73 400mp. Până în prezent, compania a investit circa 200 de milioane de euro în România. (Sursa: economica.net)