Riverview este primul proiect al Skanska Property Czech Republic în această zonă a Pragăi. Finalizarea construcției este prevăzută pentru noiembrie 2014, iar primii chiriași ar trebui să se mută din decembrie.

"Praga 5, și în special Smíchov, este o locație extreme de atractivă cu un grad de neocupare scăzut al clădirilor de birouri. Proiectul Riverview se va ridica lângă centrul administrativ Anděl, într-o locație cu acces  mare la transportul public și panorame frumoase ale Vltava și Vyšehrad. Pe acest teren, achiziționat în 2008, construim o clădire de birouri eficientă energetic care va oferi înaltă calitate și economii considerabile în comparative cu alte clădiri de birouri din zonă," a spus Marie Passburg, președintele Skanska Property Czech Republic.

Clădirea Riverview va avea șapte etaje și este ușor accesibilă și cu mașina, fiind situate lângă o arteră de legătură. Cea mai apropiată stație de metrou este doar la cinci minute de mers, iar centrul commercial Anděl se află la 10 minute de mers. De asemenea, în apropiere se află și piste de biciclete. (sursa: europaproperty.com)