Determinarea de a rămâne în această locație, pentru un al patrulea ciclu de închiriere, este realizată în urma unui proces competitiv și a unei analize riguroase a pieței, care confirmă faptul că West Gate Business District reprezintă locația optimă pentru dezvoltarea Siemens în viitorul apropiat.


„Suntem încântați să anunțăm prelungirea parteneriatului nostru cu Siemens S.R.L. pentru încă cinci ani în West Gate Business District. Pentru Genesis Property este o validare a strategiei noastre de investiții și dezvoltare consecvente, de peste două decenii. Permanenta modernizare a clădirilor din portofoliul nostru, alinierea echipamentelor și tehnologiilor cu cele mai înalte standarde de eficiență energetică din industrie, cât și instruirea continuă a personalului de servicii și Facility Management, alimentează încrederea pentru parteneriate solide și de lungă durată cu chiriașii parcurilor noastre de afaceri. Această nouă prelungire de contract reflectă încrederea Siemens în calitatea serviciilor și în facilitățile excepționale pe care le oferim, precum și în capacitatea noastră de a satisface nevoile lor de dezvoltare în viitor într-un mediu de afaceri dinamic și competitiv", a declarat Liviu Tudor, Președinte, Genesis Property.

Grupul Siemens este recunoscut la nivel global pentru angajamentul său în furnizarea de soluții tehnologice inovatoare în domeniul industriei, infrastructurii, transportului și asistenței medicale. Rămânând în West Gate Business District, Siemens S.R.L. își consolidează poziția strategică și continuă să beneficieze de infrastructura avansată, facilitățile de înaltă calitate și eficiența energetică de clasă A ale parcului.

„Decizia noastră de a prelungi contractul de închiriere în West Gate Business District evidențiază importanța pe care o acordăm unei locații excelente pentru activitatea noastră pe termen lung. Continuăm să investim în tehnologiile inovatoare, iar West Gate ne oferă un mediu propice dezvoltării noastre într-un cadru modern și eficient", a adăugat Daniel Barciuc, CEO, Siemens S.R.L.

Unul dintre principalele criterii de selecție pentru alegerea West Gate Business District ca gazdă în următorii cinci ani a fost încadrarea clădirii în cea mai ridicată clasă de eficiență energetică – clasa A. Genesis Property pune un accent investițional continuu în clădirile pe care le are în portofoliu, pe creșterea eficienței energetice și reducerea emisiilor de carbon, cu obiective imediate, în proces avansat de obținere, pentru certificările nZEB, BREEAM Outstanding și IMMUNE Building Standard™ - Rezilient, standardul dezvoltat de Genesis Property care evaluează şi certifică rezistenţa unei clădiri la riscuri pentru sănătate.

West Gate Business District se remarcă nu numai prin clădirile de birouri de înaltă calitate și eficiență energetică care îndeplinesc cele mai înalte standarde ale industriei, ci și printr-un spectru variat de servicii, opțiuni și facilități. Complexul cuprinde cinci clădiri, fiecare dintre acestea cu o suprafață utilă de 15.000 mp, cu birouri clasa A, de calitate superioară și spații auxiliare. De asemenea, în West Gate, chiriașii, rezidenții și vizitatorii beneficiază de restaurante, piscină în aer liber, unitate de cazare de 4 stele, teren de tenis, pistă de alergare și variate alte facilități. Cu peste 12.000 mp de spații verzi, comparabil cu jumătate din suprafața parcului Kiseleff, West Gate Business District se impune ca un reper SDG și unul dintre cele mai atractive și importante centre de afaceri din București.