Tranzactia, estimata la circa 10 mil. euro, ar fi a doua din acest an dintre cele două părţi, după ce în luna martie a acestui an Adamamerica a preluat clădirea de birouri Phoenix Tower din cartierul bucureştean Vitan.

Acesta ar fi al treilea exit pe care Aberdeeen îl face dintr-un business pe care îl deţine pe piaţa locală în ultimul an după ce a vândut proiectul comercial Auchan Titan Shopping Center pentru 86 de milioane de euro către fondul de investiţii sudafrican NEPI şi după vânzarea Phoenix Tower tot către Adamamerica.

Construdava a fost prima clădire de birouri din zona Pipera şi are o suprafaţă construită totală de 13.800 mp şi una închiriabilă de circa 7.000 mp. Clădirea de birouri a fost anunţată în 2003 şi inaugurată în vara anului 2006 de către compania Impact, cea care dezvoltă în prezent cartierul rezidenţial Greenfield din nordul Capitalei. 
Impact a vândut-o în acel an cu 19 mil. euro către fondul britanic de investiţii imobiliare European Property Convergence Company, care ulterior a vândut-o în 2007 către DEGI cu 26,5 mil. euro. Printre chiriaşii Construdava se numără Metro Systems, dar şi dezvoltatorul imobiliar Shikun & Binui & Red Sea Romania care deţine proiectul rezidenţial CityPoint.  (sursa: zf.ro)