Proiectul include două clădiri – un turn cu 14 etaje și o clădire-podium cu 6 etaje – reprezentând o suprafață totală construită de 43.000 mp și o suprafață închiriabilă totală de aproximativ 24.000 mp. Proiectul prevede o parcare cu 345 locuri (300 în subteran și 45 la nivelul solului), precum și spații dedicate pentru biciclete și stații de încărcare a mașinilor electrice.

 

The Mark este amplasat la intersecția dintre strada Buzești (cunoscută, ca urmare a lucrărilor majore de infrastructură derulate în ultimii ani, drept noul bulevard Uranus) și Calea Griviței, foarte aproape de Piața Victoriei.

 

Lucrările de construire au fost demarate în luna iulie a anului curent și vor fi finalizate în trimestrul II al anului 2018.

 

„Prin The Mark, urmărim să redefinim zona Buzești-Calea Griviței. Proiectul are la bază un design holistic și inovator, adaptat la stilul actual de viață și de muncă din mediul urban, astfel încât să reprezinte, la finalizarea lucrărilor, un nou punct de referință în oraș, precum și o clădire emblematică pe piața de birouri din România”, declară Friedrich Wachernig, membru în Consiliul de Administrație al S Immo.

S Immo mai deține, pe piața românească, hotelul Novotel, mallul Sun Plaza și clădirile de birouri adiacente, Sun Offices. (Sursa: businesscover.ro)