Immochan Romania, impreuna cu divizia de hipermarketuri Auchan, are in desfasurare doua proiecte de centre comerciale, Coresi Brasov si Drumul Taberei, reprezentand investitii totale de 120 mil. euro. Ambele proiecte sunt prevazute spre deschidere in primul trimestru al anului viitor.

 

Dupa mai mult de 10 ani de activitate in cadrul Decathlon Romania, Ruxandra Bese abordeaza un nou domeniu de activitate din sfera comertului: cel al centrelor comerciale. Ruxandra Bese si-a inceput cariera in domeniul productiei textile si s-a alaturat echipei Decathlon Romania inca din 2004, de la infiintarea filialei romanesti de productie. Din 2007, ea a fost numita director de expansiune, contribuind la deschiderea primului magazin Decathlon in Romania. Echipa Immochan Romania cuprinde 23 de persoane si un portofoliu de 9 centre comerciale in administrare.

 

Fondata in 1976, Immochan, filiala imobiliara a grupului Auchan se ocupa de: dezvoltarea de proiecte, comercializarea suprafetelor dezvoltate, exploatarea centrelor comerciale si gestiunea patrimoniului detinut. In 2013, pe plan international, Immochan a investit 617 mil. euro in 9 centre comerciale noi, 13 achizitii si 7 extinderi de centre comerciale existente, reprezentand un plus de 235.000 mp de galerii comerciale.

 

 Pe piata europeana, Immochan se inscrie deja ca al treilea dezvoltator in raport cu valoarea activelor.Immochan gestioneaza 362 de centre comerciale in 12 tari, cumuland 2,3 milioane de mp de galerie comerciala (GLA). (sursa: wall-street.ro)