Din planul investitional al companiei fac parte alte sapte locatii noi in Bucuresti si inca trei in provincie.

“Ne-am propus ca pana in 2018 sa ajungem la 15 unitati de birouri flexibile la nivelul intregii tari, sapte dintre acestea urmand sa fie in Capitala, in timp ce restul de trei in orasele mari precum Timisoara, Cluj sau Brasov. Investitia necesara in dezvoltarea unui astfel de spatiu poate necesita investitii de cateva sute de mii de euro”, a declarat Ramona Iacob, director national Regus pentru Romania.

Compania detine in prezent patru astfel de spatii de birouri flexibile in Capitala, cea mai recenta fiind investitia intr-un spatiu de birouri cu o suprafata de 1250 mp, la etajul al treilea din cladirea Gharles de Gaulle Plaza, din zona Aviatorilor.

In noua unitate sunt disponibile circa 130 de posturi de lucru, 49 de birouri si trei sali de sedinta, iar pana acum a fost preinchiriat aproape in totalitate.

Reprezentantul companiei a precizat ca principalele domenii interesate de astfel de spatii de birouri sunt cele care activeaza in domeniul IT, avocatura, firme de software si outsourcing, firme de consultanta, petrol si gaze sau mici intreprinzatori.

“Printre clientii nostri se numara companii precum Google, Exxon Mobil, PeliFilip si multe alte grupuri din domenii variate. Chiria intr-un astfel de spatiu variaza in functie de spatiul solicitat, iar preturile pornesc de la 12 euro pe luna – pentru acces doar in spatiile Lounge dedicate socializarii – si pot ajunge si la 2.000 de euro pe luna”, a mai spus Iacob, care a precizat ca in prezent aproximativ un sfert din spatiile a caror chirie este cea mai ridicata sunt ocupate.

Directorul national Regus a mai declarat ca in general contractele pentru asftfel de spatii de biouri sunt incheiate pentru cel putin 12 luni, peste 70% dintre clienti optand pentru acest mod de contracte.

Furnizorul de spatii de lucru flexibile si-a marit volumul de bunuri de inventar din Bucuresti cu peste 20% in acest an, in urma celei mai nou investitii derulata in birourile din Aviatorilor.

Regus detine in prezent patru spatii de birouri flexibile in World Trade Centre, birourile din Rosetti, Floreasca Business Park si cea mai recenta investitie, cea din Charles de Gaulle Plaza.

Potrivit reprezentantilor companiei, cele patru spatii de birouri flexibile din Romania reprezinta o cincime din spatiile disponibile in regiunea Balcanilor – care numara in prezent circa 20 de astfel de unitati.

 

Regus este prezenta in regiune pe pietele din Romania, Grecia, Bulgaria, Slovenia, Serbia, Cipru si Ungaria. La nivel local compania numara 270 de birouri, iar la nivel global numara peste 1.700 de locatii in peste 100 de tari. (sursa: wall-street.ro)