Astăzi, tehnologia a pătruns în majoritatea aspectelor din viața noastră, inclusiv în zona de business așa că Regus vine în întâmpinarea tuturor acestor schimbări cu o aplicație menită să ajute evoluția business-ului tău. Știați că rata de penetrare a telefoanelor inteligente în România a crescut la un procent de 63% în ultimul an? Cu peste 10 milioane de utilizatori, românii sunt primii din Europa când vorbim de timp petrecut pe telefon - 1 ora și 49 de minute în medie zilnic. Și tabletele au devenit din ce în ce mai populare. Un studiu realizat anul trecut arată că 1 din 3 români cu vârsta între 16 și 34 de ani utilizează un astfel de gadget.

  

Se întâmplă că atunci când suntem într-o deplasare de lucru sau cu familia, să avem nevoie rapid de un spațiu de lucru liniștit în care să putem trimite câteva mail-uri și să ne rezolvăm task-urile legate de muncă, aplicația my Regus pentru dispozitive mobile ne vine în ajutor, permițând utilizatorilor găsirea celui mai apropiat centru Regus.

 

Regus și excelența în inovație

 Din cauza programului încărcat, oamenii au nevoie de flexibilitate pentru a-și maximiza productivitatea. De la ThinkPod-uri la workpod-uri, Regus s-a impus pe piața imobiliarelor prin filonul inovației, “Work your way” fiind nu doar un simplu tagline, ci și un mod de a gândi și de a lucra.

 

Imaginați-vă un work your way abroad. Înainte părea foarte greu, chiar și acum este dificil, însă cu aplicația my Regus îți poti găsi oricând o locație potrivită atunci când ești în țară sau în afara țării.

 

Într-un studiu facut de Regus acum câțiva ani se arăta faptul că peste 30% dintre oamenii de afaceri care și-au ales ca sediu un birou Regus, au reușit să-și externalizeze afacerea. Mai multe despre acest studiu puteți găsi aici 

 

My Regus - o parte din viața ta

 

 My Regus permite tuturor să facă parte dintr-o comunitate în continuă creștere, iar aici vorbim de peste 2.800 de centre de afaceri în 977 de orașe din 106 țări care pun la dispoziție spații de lucru de înaltă calitate, echipate cu servicii complete, ce oferă o modalitate comodă de desfășurare a activității de business, fie că vorbim de o perioadă de câteva minute sau de câțiva ani. O asemenea rețea înseamnă și peste 2.3 milioane de membri, iar toate acestea sunt doar la un click distanță de tine. Cu My Regus îți poți alege un centru oriunde în lume și poți aranja întâlniri oriunde ai fi.  (sursa: comunic.ro)