Compania ofera o gama variata de produse si servicii care include birouri si sali de conferinta, spatii de tip lounge, create pentru companiile mici si mijlocii, aflate in dezvoltare.

 

Regus, compania care pana in anul 2018 vrea sa ajunga la 15 centre in intreaga tara, are deja in portofoliul sau clienti renumiti precum companiile Google, Toshiba, ambasada Olandei, casa de avocatura PeliFilip, GlaxoSmithKline sau Nokia.

 

Regus detine in prezent sase centre de birouri flexibile in Bucuresti, cea mai recenta fiind cel din Hermes Park care a fost lansat in luna februarie a acestui an. Celelalte centre Regus pot fi gasite in Bucuresti City Centre, in Piata Charles de Gaulle , in Bucharest Floreasca Plaza si in WorldTrade Centre din Bucuresti. 

 

Amplasare strategica aproape de cartierul central de afaceri

Centrul de afaceri Regus Green Gate este amplasat la doar zece minute cu masina de cartierul central de afaceri, in apropierea companiilor din domeniul IT, software si telecom, in apropiere de nodul de transport public al Pietei Chirigiu.

 

Arhitectura spectaculoasa

Regus este recunoscut pentru facilitatile si tipurile de servicii oferite, astfel incat spectaculosul face parte din portofoliul profesionalismului pe care il ofera. Noul centru Green Gate isi intampina clientii cu o arhitectura moderna, care se incadreaza intr-un mod natural in peisajul arhitectural al zonei. Centrul are ferestre mari, ofera lumina naturala si gradini verticale, astfel incat intampina nevoile fiecarei companii, atat start-up-uri si branduri in curs de dezvoltare cat si companii deja puternice pe piata din Romania.

 

Facilitati

Compania Regus are cea mai extinsa retea de studiouri de comunicatii video din lume care ofera companiilor si oamenilor de afaceri din toata lumea un nou mod de a munci, un mod flexibil de lucru. De aceea Regus Green Gate ofera internet de mare viteza nelimitat, servicii de mesagerie vocala, sali de sedinte profesionale, birouri virtuale, spatiu de birouri, hot desk si acces la business lounge.

 

Despre Regus:

Regus este principalul furnizor de spatii de lucru flexibile la nivel global.

Reteaua Regus cuprinde peste 2.300 de centre de afaceri in 850 de orase si pune la dispozitie spatii de lucru de inalta calitate, echipate cu servicii complete, ce ofera o modalitate comoda de desfasurare a activitatii de business, fie ca vorbim de o perioada de cateva minute sau de cativa ani.

 

Companii precum Google, Toshiba si GlaxoSmithKline aleg Regus pentru flexibilitatea in munca pe care o ofera si pentru facilitatile pe care le pune la dispozitie in scopul cresterii succesului afacerilor lor.

 

Cheia flexibilitatii in munca este adaptabilitatea si de aceea Regus deschide puncte de lucru oriunde au nevoie cei peste 2,1 milioane de membri, fie ca vorbim de centre ale oraselor, cartiere suburbane, centre comerciale, puncte de vanzare retail, gari, statii de alimentare cu carburanti si chiar centre comunitare.

 

Fondata in Bruxelles, Belgia, in 1989, Regus are sediul in Luxemburg si este listat la Bursa din Londra.

 

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati site-ul www.regus.ro. (Sursa: Regus)