Organizat de BusinessMark, evenimentul Real Estate & Construction Forum va reuni importanți jucători din industrie, ce vor dezbate situația actuală a pieței de real estate, proiectele noi ce urmează a fi lansate și perspectivele de dezvoltare pentru perioada următoare.Indiferent că vorbim despre retail, industrial & logistics, office sau rezidențial, anul 2024 aduce din nou în prim plan elemente care pun sub o presiune considerabilă piața de real estate din România. Contextul geopolitic, situația economică dificilă, lipsa de predictibilitate, blocarea permiselor de urbanism (PUZ) și măsurile fiscale intrate în vigoare sunt doar o parte din aceste elemente. În timp ce unele sectoare vor atinge noi performanțe, altele vor încetini ritmul de dezvoltare, adoptând o abordare mai prudentă, în contextul macroeconomic actual.

Va reuși piața imobiliară din România să rămână dinamică și atractivă pentru companiile existente? Dar pentru cele care doresc să se extindă în regiune? Care va fi evoluția pieței de real estate, atât din perspectiva cererii, cât și a dezvoltării de proiecte noi? Care sunt cele mai importante componente ale unui proiect nou în 2024? Cum ne poziționăm față de piețele din regiune, care sunt avantajele pe care le avem ca țară și cum se reflectă acestea în piață?


Acestea sunt doar câteva dintre aspectele la care profesioniștii invitați la eveniment vor privi, în cadrul celor patru paneluri de dezbatere:

Panel cu focus pe sectorul retail, moderat de Liana Dumitru, Director | Retail Agency, Colliers Romania, la care vor participa:

Geanina Ungureanu, Head of Retail, CPI Property Group | Romania
Venera Maria Munjev, Asset & Expansion Manager, Auchan Retail România
Cornelia Nicolae, Retail Operations Director, FASHION HOUSE Group
Omer Susli, Turkey – Romania Business Council Member, DEIK Foreign Economic Relations Board

Panel cu focus pe sectorul industrial & logistic, moderat de Ionuț Oprea, Publisher – “Romania’s Real Estate Guides“, Market Pulse Reports, la care vor participa:

Șerban Juverdeanu, Head of Development, Global Vision
Olga Melihov, Country Head Romania, MLP Group
Cristina Pop, Head of Asset Management, P3 Logistic Parks Romania
Loredana Oprișa, Leasing and Development Manager, Olympian Parks
Mihai Cătălin Barbu, Energy Solution Sales Support Manager, ENGIE Romania
Victor Coșconel, Director | Head of Office & Industrial Agencies, Colliers Romania

Panel cu focus pe sectorul office, moderat de Lucian Opriș, Director, Tenant Services, Office 360 & Industrial, Colliers Romania, la care vor participa:

Emma Toma, Head of Office Division, AFI Europe
Andrei Boca, Leasing Director, Globalworth
Andreea Cotigă, Head of Leasing Office, CPI Property Group | Romania
Tamara Guleryuz, Leasing & Asset Manager, Skanska
Dan Ungureanu, Business Development Leader CEE & CIS, RENOMIA Gallagher
Mihaela Ispas, Counsel, Filip & Company

Panel cu focus pe sectorul rezidențial, moderat de Gabriel Blăniță, Associate Director Valuation and Advisory Services, Colliers Romania, la care vor participa:

Antoanela Comșa, Președinte, Gran Via România
Beatrice Dumitrașcu, CEO Residential Division, One United Properties
Irina Caraene, Director Vânzări, Cordia România
Laurențiu Afrasine, CEO, Akcent Development
Daniel Buhazi, Commercial Director, Ariston România – divizia ELCO Heating Solutions
Rafaela Nebreda, Founder & CEOGrupo Demetra și Imoteca
Cătălin Podgoreanu, Head of Operations Brisk Group

Evenimentul se va desfășura la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, în intervalul 08:30 – 16:00, și vizează lideri din domeniu, precum: investitori pe piața imobiliară, dezvoltatori imobiliari, agenții imobiliare și brokeri, companii de construcții, companii de consultanță, birouri de arhitectură, furnizori de materiale de construcții și tehnologii, comercianți de materiale de construcții, societăți de avocatură, experți în domeniu.

Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra la eveniment, vă rugăm să vizitați site-ul nostru sau să ne contactați la adresa [email protected]. Grupurile beneficiază de reduceri: 10% la achiziția a 2 bilete, 15% la achiziția a 3 bilete și 20% reducere la achiziția a peste 4 bilete.


Eveniment organizat de BusinessMark
Parteneri: Colliers România, CPI Property Group, ELCO Heating Solutions, Cordia, EnergyPal, RENOMIA Gallagher, Filip & Company, BRISK
Eveniment susținut de: BRCC
Partener de monitorizare: mediaTrust
Parteneri media: spotmedia.ro, Finzoom, Revista Cariere, Financial Market, Ziarul Bursa, Debizz, MATEK, Jurnalul de Afaceri, Global Manager, Global HR Manager, EventsMax, Revista Piața, Revista Daibău, Transilvania Business, Business Voice, Spatiulconstruit.ro, PRwave, AntreprenorinRomania.ro, Top Business News, proidea, ibuild, eurourbanism.ro, depozitinfo.ro, birouinfo.ro, Logistic Post, angajatorulmeu.ro, Digital Business, Club Economic, România Durabilă, Economistul