Gaiță a fost angajat anul trecut de omul de afaceri Ion Rădulea pentru dezvoltarea unei noi faze a proiectului imobiliar Sema Parc, amplasat pe terenul fostei fabrici Semănătoarea, din zona Grozavești din București. Anterior, el a fost timp de puțin mai mult de un an, șeful dezvoltatorului turc Anchor Grup, proprietarul primului mall din România.

 

”Mandatul meu la Sema a fost pe perioadă determinată. Am avut un contract de management care a ajuns la final și nu l-am mai prelungit. De la 1 septembrie m-am alăturat echipei de la fondul american Portico Invest, care au adus retailerul Spar în România. Spar a plecat de pe piața locală, iar spațiile sunt acum în portofoliul Portico Invest”, a declarat Gaiță pentru Profit.ro.

 

El a menționat că Portico Invest deține în România 22 de spații comerciale în special în Transilvania, ocupate de retailerii Lidl, Billa, Penny și un centru comercial de mici dimensiuni la Oradea. În București, fondul deține spațiul în care funcționează magazinul Lidl Crângași.

 

”Portico a separat activitățile de management din Ungaria și România. Mă voi ocupa de formarea echipei din România în vederea îmbunătățirii operațiunilor locale dar și pentru noi investiții”, a precizat Gaiță. (sursa: profit.ro)