Subsidiara grupului austriac Raiffeisen a fost singurul ofertant în cadrul licitației. Contractul a fost atribuit în data de 17 septembrie.

Anunțul de atribuire nu prezintă suma pe care banca o va încasa de la Administrația Piețelor Sector 1 pentru utilizarea împrumutului, dar a fost estimată la 22,1 milioane de lei prin anunțul de participare al licitației, publicat în ianuarie 2014.

Viitorul complex comercial va fi un imobil S+P+1E+2R, cu funcțiune comercială mixtă de comerț, piață agro - alimentară, birouri și grădiniță. La subsol sunt prevăzute spații tehnice și parcaj. Parterul a fost destinat funcțiunilor de comerț (spații comerciale și piață agro-alimentară).

Etajul 1 este destinat spațiilor de birouri, iar la etajul 2 va funcționa grădinița.

Lucrările de construcție vor fi realizate M.B.M. Decor Instal Focșani și Maxi Design Construct București, ambele deținute de antreprenori locali, care au câștigat în august 2015 o licitație organizată de 
Lucrările de construcție vor avea o durată de 3 ani, conform caietului de sarcini.

M.B.M. Decor Instal este deținută de Bogdan Andrei Tănase și Liliana Tănase, cu participații egale.
Asociații Maxi Design Construct sunt Cristian Balaban - 51% și Ion Leescu - 49%.

Administrația Piețelor Sector 1 funcționează în subordinea Primăriei Sector 1 și are în gestiune opt piețe agroalimentare, conform datelor publicate online.
Raiffeisen Bank este una dintre primele cinci bănci locale după nivelul activelor administrate. (Sursa: profit.ro)