Se preconizeaza ca proiectul de birouri ar putea fi vandut anul acesta cu un preţ de circa 180 milioane euro, avand in vedere pretul de vanzare al proiectelor de birouri din zonă, fiind un pret record pentru piata din Romania. Investitia in proiectul de birouri se ridica la aprox. 140 milioane de euro.

Portland Trust a dezvoltat in Bucuresti cinci proiecte de birouri si un parc logistic si a obtinut in urma vanzarii de active imobiliare o suma de aproximativ 400 milioane de euro, astfel ca prin noua tranzactie de vanzare incasarile sale ar putea ajunge la peste jumatate de miliard de euro in Romania.

Oregon Park, cu o suprafata totala de 70.000 mp, cuprinde doua imobile care au fost livrate pe piata in 2017 si un imobil aflat in constructie, care va fi predat la finalul anului acesta.
 
Proprietarul a primit oferta de GLL Real Estate Partners, fond de investitii care a achizitionat în urmă cu doi ani circa 100 mil. euro pe ultimul proiect de birouri construit de Portland in zona. (sursa: capital.ro)