Dezvoltatorul de parcuri de business premium CTP a achiziționat recent CTPark Bucharest West (fostul Mercury Business Park). Noile spații se adaugă portofoliului tot mai extins pe care compania CTP îl deține în România.

 

Parcul cuprinde 100.000 de metri pătrați, din care 34.000 sunt disponibili pentru închiriere. Clădirile din CTPark Bucharest West vor fi modernizate.

 

"CTP intenționează să își dezvolte afacerile în Romania. Am vorbit cu mulți dintre clienții noștri despre oportunitățile de creștere și pot să spun că apetitul există. A venit timpul pentru a investi în România", afirmă Remon Vos, CEO-ul CTP

 

CTPark Bucharest West este situat la 23 de kilometri de centrul Capitalei și are acces direct la autostrada A1 (a doua ieșire dinspre Capitală spre Pitești). A1 face parte din coridorul IV Pan European și este principala arteră rutieră spre Europa Centrală.

 

Parcul este situat la doar 7 kilometri de Șoseaua de Centură, care, după modernizare și extinderea la două benzi pe sens, va asigura legătura cu aeroportul International Henry Coandă în circa 25 de minute.

CTP este un dezvoltator cu sediul în Olanda care oferă servicii complete de livrare și management al parcurilor de business high-tech personalizate. Clienții CTP sunt companii locale și internaționle care fac investiții strategice noi sau își extind operațiunile în Europa Centrală. CTP deține in Europa Centrală parcuri de afaceri cu peste 2,5 milioane de metri pătrați de spații de categorie A în peste 50 de locații. (sursa: dailybusiness.ro)